Nieuws

Woensdagavond 15 januari succesvolle start verkoop in restaurant ’t Schippershuis.

Uitnodiging start verkoop de Bloesem

Woensdag 16 oktober 19:00 - 20:00

De Bloesem Preview

Beste Geïnteresseerde,

In De Torensteepolder in Numansdorp zijn inmiddels al heel wat woningen verkocht, gebouwd en bewoond. Wij zijn trots u te kunnen melden dat wij op 16 oktober aanstaande in de verkoop gaan met 20 gasloze 2^1-kapwoningen. Het deelproject De Bloesem is gelegen in De Boogaard.
Daarnaast zullen wij u deze avond infomeren en een inkijkje geven in de woningen en appartementen welke wij nog meer gaan realiseren in De Torensteepolder. Deze woningen (deelgebied De Meent) zullen het 1e kwartaal van 2020 in de verkoop gaan.

Wij nodigen u van harte uit voor de start verkoop van project De Bloesem en de sneakpreview van De Meent op woensdagavond 16 oktober. Op deze avond zal de verkoopdocumentatie van De Bloesem beschikbaar zijn en start de inschrijfperiode. U heeft tot woensdag 30 oktober 12:00 uur de gelegenheid u rustig te oriënteren en uw keuze te maken. Tijdens deze avond zijn wij samen met de makelaars van Veldhoen & Romeijn Makelaardij en Atta Makelaars aanwezig om u te informeren over dit project.

Datum: 16 oktober 2019
Tijd: 19.00 - 20.00
Locatie: Restaurant 't Schippershuis, Molendijk 2, Numansdorp

 

De Bloesem

De 20 twee-onder-één kapwoningen in De Bloesem zullen gebouwd gaan worden in het middengedeelte van De Boogaard, zie het kaartje onder deze mail. De woningen omsluiten een groen plein in het midden en zijn allen gelegen aan een watergang aan de achterzijde van de woning. Alle woningen hebben een aangebouwde berging van 18m2 en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Woonoppervlak: van 149m2 tot 173m2
Kaveloppervlak. van 283m2 tot 408m2
Koopsommen vanaf: €450.000,- v.o.n.

Vanaf donderdag 17 oktober is op de website www.detorensteepolder.nl de woonmodule beschikbaar. In deze woonmodule kunt u alle ruwbouwopties per woning bekijken. Er wordt dan direct in beeld gebracht wat deze opties voor consequenties hebben voor het gevelbeeld, de indeling en de prijs van de woning. Zo kunt u uw eigen woning samenstellen en tegelijkertijd ontdekken welke woning het beste bij u past.