Een unieke locatie tussen water en groen

Numansdorp ligt zowel heerlijk rustig, als centraal tussen verschillende grote steden. Een middagje shoppen, naar het theather of gewoon even kijken wat er in de stad gebeurt? Dankzij de centrale ligging en de afrit van de A29 staat u met een half uur in Rotterdam, Dordrecht, Breda of Roosendaal. Door de goede ontsluiting rijdt u overigens net zo snel naar Antwerpen!

De Torensteepolder ligt ten zuiden van Numansdorp en loopt, parallel aan de Dorpshaven, door tot aan het bekende Fort Buitensluis. Inderdaad: u woont op loopafstand van een oorspronkelijk 18e eeuws fort met munitie- en buskruitmagazijnen en piramidebunkers uit de Eerste Wereldoorlog in ongekend gave conditie! De nieuwe wijk in De Torensteepolder wordt gerealiseerd in verschillende deelgebieden: De Havenmeester, De Lommer, De Boogaard, De Majoor en De Meent.

De Torensteepolder in deelgebieden

In De Havenmeester zijn 14 lichte en ruime appartementen gerealiseerd. In De Lommer zijn 58 woningen gerealiseerd. De vrije bouwkavels en 2/1-kap woningen vinden hun plek in De Boogaard, (deelgebied De Bloesem) en De Majoor. De Meent is het deelgebied waar 30 appartementen en 24 tussen- en hoekwoningen gebouwd gaan worden.

Situatietekening_TSP-totaal-1200px
fort-buitensluis