Elk perceel

is bijzonder

Welke kavel spreekt u het meest aan?

Het hele plangebied De Torensteepolder ligt zo mooi en is zo ruim van opzet, dat elk perceel bijzonder is. Welk kavel u het meest aanspreekt, wordt voornamelijk ingegeven door uw eigen wensen en voorkeuren. Wilt u aan de rand wonen? Dichter bij het dorp? Juist aan het water? Of ziet u de charme in van een woning die alleen via eigen brug bereikbaar is..?

kavelkaart

Zo koopt u een kavel in 6 stappen

Zelf bouwen is een bijzonder avontuur, en wij helpen u graag goed op weg. Het aankooptraject van uw kavel in De Boogaard of De Majoor start als u na het verkoopgesprek besluit vrijblijvend een optie nemen: deze optie duurt 8 weken. Dit geeft u de tijd om verder na te denken over de woning die u wilt bouwen en met welke architect u in zee wilt gaan. Besluit u verder te gaan, dan komt een heel proces op gang dat ongeveer een half jaar duurt.

stappenplan

Impressies van de bouwmogelijkheden

Onderstaande referentiewoningen zijn ontworpen door de volgende archtiectenbureau’s: RoosRos Architecten, Van Manen Architecten, Architectenbureau H.W. van der Laan, Onix Architecten en Arco Architecten. Klik op een van onderstaande thumbnails om de slideshow te bekijken.

eigen-architect

Uw eigen architect

Weet u al wie uw woning mag ontwerpen? Bij de keuze van de juiste architect draait het om twee vragen: spreekt zijn werk u aan en zit u met hem op het zakelijke en persoonlijke vlak op één lijn? De architect moet immers in staat zijn uw specifieke woonwensen te vertalen naar een uniek ontwerp dat ook nog eens voldoet aan alle overige eisen en kaders van de gemeente. De meeste mensen bouwen bovendien maar één keer in hun leven een eigen huis: dan is het wel zo prettig om niet alleen een creatieve, maar ook een deskundige en betrouwbare partij naast u te hebben. Een BNA-architect.